yoga_1travel

yoga_1travel - фото
вулиця Сидора Воробкевича, 33
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 21:00Без перерви
Сб08:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Друже, можеш повірити в те, що систематична практика йоги змінить докорінно Твоє життя? 
Запрошуємо долучитися до нашої прогресивної та щасливої спільноти людей, котрі не уявляють свого життя без практики йоги, подорожей та цікавих активностей.
Давайте з нами у йога-тури та ретрити. Професійний викладач напрямку хатха-йоги Галина та її команда пропонують захопливі йога-тури як в Україні, так і по всьому світу. Актуальний річний календар наших турів можна знайти на інстаграм-сторінці.
Ми гарно й корисно проводимо час, дізнаємося щось нове, пізнаємо світ довкола та опановуємо йогу, як чудовий спосіб відновлення організму, міцного конекту тіла, розуму та душі.
В теплу пору року практикуємо йогу на свіжому повітрі біля флаг-штоку в Чернівцях, що по вул. Воробкевича. Приєднуйтесь, Ви щойно отримали запрошення!
Невід'ємною складовою є школа «Yoga Travel», де викладачі йоги та люди, котрі прагнуть саморозвитку, вдосконалюються у своїх вміннях практикувати йогу та розширюють власну свідомість, горизонти світогляду, навчаються оздоровлювати та зміцнювати своє тіло, вдосконалювати дух, досягати гармонії та балансу.

Саме тут, в колі однодумців, Ви отримаєте якісні знання щодо оздоровлення, перевірені століттями та випробувані на власному досвіді. І це справді працює!

Відгуки